Sluiten Openen
Sluiten

Totaalproject

VAN BEGIN TOT EINDE

Na een eerste kennismakingsgesprek waarin u uw wensen en budget kenbaar maakt, gaan we aan de slag om een uitgebreid ontwerp te maken.

’t Landhuys vertaalt elke droom van een eiken houten bijgebouw of een bijgebouw in lariks niet alleen naar een uniek ontwerp, maar verzekert ook de volledige realisatie van het project bij de klant met een team opgeleide medewerkers.

U hoeft zich nergens zorgen over te maken: wij nemen elk facet van het bouwproject op ons. Dit begint met de nodige grondwerken, metselwerken en eindigt met de graad van afwerking en aankleding die u wenst.

Ook voor het inrichten van een sauna of stoomcabine, jacuzzi, tot zelfs de volledige installatie van een zwembad kan u beroep op ons doen.

Persoonlijk contact is een essentieel onderdeel van onze aanpak. Wij hechten het grootste belang aan correcte afspraken en zijn dan ook altijd zelf aanspreekbaar.

De totale opvolging van elk project verzekeren we met onze eigen mensen en we maken er een zaak van om de afgesproken timing te respecteren.

Totaalproject
SluitenFoto's